A "zsermen" ügy lerendezése.

Kedves Tagtársak, Barátaim !

Több éve nem találkoztam olyan agresszív, beilleszkedésre alkalmatlan emberrel mint "Saint-Germain" nevét felvevő (talán Juhász Gábor a valódi neve, de mások nevét is felvette máshol) személlyel.

Radnai István sértegetésével kezdte. Megkértem egy külön levélben, hogy illeszkedjen be az itt szokásos hangnembe. Erre más is kérte szintén levélben. Válaszként sértő megjegyzéseket tett levelekben nekem és másnak is, továbbá majdnem minden hozzászólásnál személyeskedve vég nélkül.  

Bíztam benne, hogy humorba csomagolt kritikára a fokozatosság elve alapján leállítja magát, de hiába. Nincs humora, ami talán átsegíthette volna egy könnyedebb (nem vitriolos) stílusba. (Korábban ez bevált.)

Sok versnél végtelen számonkérő, sértő megjegyzéseket tett és tesz hozzászólás helyett beleszólva mások közötti üzenetváltásba is. Grendorf és közöttem lévő Tribune-ös viccelődéseket is számon kérte, mert azt "neki céloztuk" Nyomon követhető most is, hogyan történt valójában. Ezt mások közötti hozzászólásoknál is megtette személyeskedő számonkérésekkel. Korábban szórakoztató volt ez az "elefánt a porcelánboltban" viselkedés, ami mára már nem kívánatos. Több  Tagtársunk is sérelmezte az itteni és más portálokon elszenvedett sértéseit, stílusát.

Nagyon sok portálról tiltották ki eddig, mégis az ellenkezőjét állítja válaszaiban. (Ő volt a frontember aki köré csoportosultak, segített mindenki fejlődésében, stb.) Ebből látszik, hogy egyáltalán nincs önkontrollja. Nem tudja mit akar elérni a végtelenített össze-vissza csapongó és sértő hozzászólásaival és nem is érdekli mit ér el vele csak végtelen vagdalkozásba lendül újra és újra.

"Kicsikincsem" pár hete szinte azonnal leírta, hogy emiatt a sértegető "tagunk" miatt távozik, pedig jól érezte magát itt.

Korábban is sokan elmentek a portál színvonalának romlása miatt, amit humorral sikerült megfordítani. (A Lina-Olívia esetre utalok.) 

Alapító tagok és a portálunk újabb törzstagjainak és mindenkinek a véleményét kérem itt, vagy külön levélben. 

Írtam a portál tulajdonosának is erről. Még nem jött válasz rá. Holnap telefonon is beszélek vele a moderálásról.

Röviden: 

Kezdeményezem a kizárását. 

Egy művészeti portál számára idegen és nem kívánatos ez a magatartás.

Nem hiszem, hogy pont itt tudna beilleszkedni,  pozitív értelemben "megjuhászodni". (Mikor pont ez a baj vele.)

Baráti üdvözlettel:   Streit Gábor

 

 

1
Your rating: Nincs (1 vote)

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 12 vendég van a webhelyen.

Legfrissebb kép

Meleg van ! ( Kinek a teste, kinek a lelke szép ! )

Összes vers

Összes vers : 6634

Összes próza

Összes próza : 425

Összes kép

Összes kép : 1044

Összes hangos vers

Összes audio : 39